Køretøjer - sådan sætter du standard chauffør på

Ecofleet opretter dine køretøjer ved levering af dine trackere. Ved monteringen tilknyttes køretøjets registreringsnummer. Vedligeholdelse af køretøjet, varetages af kunden.

F.eks:

• Hvem er standard chauffør på dette køretøj ?
  • Indgår den i en gruppe af køretøjer ?
  • Er det en privat bil eller en firmabil ?
  • Skal bilen kunne bookes ?

---------------------------------------------------------------------

1. log ind på profilen.

2. Klik på indstillinger til højre side af top menuen:

3. Klik på Køretøjer i undermenuen:

4. Vælg et køretøj ved at klikke på linien:

5. I højre side, kan du nu vælge standard chauffør fra dropdown listen, som indeholder alle de personer der er anført som chauffører.

Husk at klikke på Gem nederst i højre hjørne når du har valgt: