Hændelser - sådan sætter du alarmer op

1. Her er en demo video: LINK

2. Log ind på din konto.

3. Klik på knappen Indstillinger til højre i hovedmenuen:

4. Klik på knappen Hændelser i undermenuen:

5. Klik på OPRET NY eller klik på en eksisterende hændelse for at rediger denne:

6. Udfyld et tekst navn for hændelsen (der hvor der står Ny Regel) og udfyld:
    (nærmere forklaring på Tilstand længere nede på denne side)

7. Udfyld email eller sms (sms kræver at du har et Ecofleet SMS abbonement).
    Flere emails eller sms numre kan indsættes ved at adskille dem med komma.
    email1@provider.dk,email2@provider.dk,email3@provider.dk

8. Husk at gemme ved at klikke Gem nederst i højre hjørne:

TILSTAND (kræver at de er aktiveret på din konto)

Ankommer til område

• Forklaring følger

Forlader område

• Er du nervøs for at personalet benytter firmabiler udenfor arbejdstid ? Vi kan hjælpe dig med at oprette en cirkel som dækker et område omkring firmaet. Hvis et køretøj bevæger sig ud af området udenfor arbejdstid, så får du en rapport og en alarm på email/sms.

Hastighed

• Overvåger køretøjets hastighed. På motorveje er der højhastighedstillæg på fartbøder over 140 km/t, og du mister dit kørekort ved 160 km/t. Vi kan hjælpe dig med at passe på dit kørekort.

Bevægelse med tænding off

• Vil du gerne vide hvis dit køretøj løftes op på et fejeblad og køres væk uden at der er sat tænding på ?

Spænding

• Overvåger køretøjets batteri. Kan f.eks. advare dig hvis dit batteri klapper sammen eller aflader.

DIN tilsluttet (hvis et digitalt input på trackeren aktiveres)

• F.eks. kan denne hændelse bruges, hvis du har en alarm monteret i dit køretøj. Når en tyv aktiverer alarmen, sender alarmen et signal ind på GPS trackerens digitale indgang, som i Hændelser omsætter denne trigger, til en email eller en sms.

Med andre ord:
    Er der indbrud i din bil, så har du mulighed for at få en advisering på din smartphone.

Enheden har ikke sendt data

• Forklaring følger

Hændelse med kode

• Når en GPS tracker sender en datapakke til vores server, så medsender den et nummer, som fortæller hvorfor netop denne pakke blev indsendt.
    F.eks:
    GPS trackeren blev afmonteret.
    Der blev sat tænding på køretøjet eller tændingen blev slået fra.
    Køretøjet flytter sig, så et GPS målepunkt med tid, sted og hastighed blev sendt ind.
    Trackeren mistede forbindelsen til strømforsyningen eller strømforsyningen kom tilbage.
    Det indbyggede batteri er ved at løbe stør for strøm.
    - eller mange andre spændende ting.

Herunder kan du se hvilke hændelseskoder fra din GPS tracker, som du kan få glæde af:

• VT-10