Spg: Hvad er ’ærindelisten’ oghvordan opretter jeg et ærinde?

Svar: Ærindelisten skal gengive de kørselsopgaver den enkelte medarbejder som standard udfører fx Kundebesøg eller Tilsynskørsel eller Møde. Det er et krav fra SKAT at der er et ærinde på hver kørte rute.

Klik først på ikonet 'Virksomhed'

Dernæst opretter du de ærinder der er relevante for din kørsel. Dette gøres ved at skrive dem ind i Ærindelisten.

Til slut vælger du hvilket standard ærinde der skal knyttes på din bruger.