Hvis du har generalle spørgsmål til 60-dags reglen og des indvirke på din kørsel kan du med fordel ajour føre dig med vores guide som kan downloades her + evt ser den video der er lagt ind her forneden:

Video: KLIK HER

Selve 60 dages reglen handler om at man skal beskattes af den kørsel man har til fast arbejdsplads, og hvis man via sin selvangivelse trækker fradrag for kørsel hjemmefra til arbejdspladsen, men faktisk kører mere end 60 gange til og fra en anden arbejdsplads end den der er opgivet på selvangivelsen, så kan man ikke få skattefri kørsel der til. Derfor skal 60 dages reglen registreres på de steder man ofte kører til.

Vi anbefaler at man søger mere information om reglen hos SKAT KLIK HER

MVH

Ecofleet Kundeservice