Download ny version af Autolog programmet

Her er en lille Guide til installation af Autolog programmet:

1. Download nyeste version af installations filen her DOWNLOAD

2. Når download er færdig, vil programmet spørge om du vil gemme eller køre - Tryk på "Kør"

3. Programmet vil spørge efter din produkt nøgle, det er 4 grupper af 5 cifre, delt med bindestreger.

4. Programmet vil bagefter spørge efter forskellige oplysninger såsom: nummerplade, hjemme adresse, firma adresse, CPR nummer og navn (Udfyld så hvidt muligt, de korrekte oplysninger med det samme, lad ikke cpr eller nummerpladen forblive tomme, da dette kan skabe problemer senere.)

5. Færdiggør registreringen og tryk "OK" - derefter kan du starte Autolog programmet

Du kan også med fordel se nogle video guides til programmet på vores Youtube kanal. Klik på dette LINK