Tillad pop-ups i Firefox (Windows / Mac)

Som standard blokerer Google Chrome pop-ups fra automatisk dukke op på din skærm. Når en pop-up er blokeret, vil adresselinjen være mærket Pop op-vinduer blokeret.

Du kan godt tillade pop-ups, ved at gøre følgende;

1. I din computer, åben Firefox
  2. Gå til den webside, du vil tillade pop-ups
  3. I Firefox URL vindue, fremhæve hele web-adressen på den aktuelle side, og vælg derefter kommandoen Kopier (i menuen under rediger eller højreklik og vælg kopier)
  4. Klik på ikonet med tre vandrette streger i øverste højre side af browserens værktøjslinje
  5. Vælg Indstillinger
  6. I venstre sidebar, klik på ikonet indhold at vise afsnittet Indhold
  7. I afsnittet Pop op-vinduer, sikrer pop-up vinduer afkrydsningsfeltet ”Bloker” er markeret
  8. Klik derefter på knappen Undtagelser...
  9. I "Adresse på websted" felt, skal du højreklikke og vælge kommandoen Sæt ind, og klik derefter på Tillad
  10. Nu vil du fremadrettet kunne generere dine kørselsgodtgørelses rapporter

Bruger du en anden browser end Firefox, så se listen over de andre browser her.