For at kunne få Ecofleet og Ordrestyring til at "snakke" sammen, skal du først aktivere Ecofleet inde fra Ordrestyring.dk platformen.

**************************************************

Ordrestyring

1. Log ind på Ordrestyring.dk
  2. Klik på 'Tillægsmoduler'
  3. Klik på 'Ecofleet' - sæt flueben i 'Aktiver' og klik på 'Gem'.
  4. I det blå felt vil der nu fremkomme en 16 cifret kode. Denne kode skal du sende til support@ecofleet.dk, så vi kan aktivere forbindelsen mellem de to systemer.

5. Når det er gjort skal du kontrollere at dine biler er knyttet til brugerne.

**************************************************

Ecofleet

Kørebog/logbook skal være slået til på kundens profil.

Kunden får en 16-cifret kode/nøgle fra Ordrestyring, som udleveres til Ecofleet, som indsætter denne nøgle i Reseller, under: Organisation | Settings | Trips | Ordrestyring key: